Samenwerking & Partners

Interesse in een samenwerking met Chefs aan huis? Kom meer te weten over de mogelijkheden op onze partnerpagina.

Samenwerken met Chefs aan huis?

Dat kan! Stuur ons een email of WhatsApp ons voor meer informatie. Wij zouden graag een stukje ontvangen over uzelf en uw bedrijf.

Wie zijn wij?

Chefs aan huis is de schakel tussen de betere privé-kok en de klant. Elke klant heeft zijn of haar specifieke wensen en door het combineren van deze wensen met de kwaliteiten van alle privé koks in onze database, selecteren wij de juiste chef. Chefs aan huis heeft een groot aantal aangesloten privé-koks in het netwerk tot haar beschikking. Op die manier kunnen er door heel Nederland privé-koks ingezet worden.

Hoe het werkt

Bij elke nieuwe aanvraag wordt er een selectie gemaakt van de meest passende privé-koks op basis van specialiteiten, kwaliteiten, locatie, aantal gasten en andere factoren. De selectie aan chefs wordt benaderd om te kijken naar de beschikbaarheid. Mocht de chef niet beschikbaar zijn, is dat geen probleem en wordt er door gezocht naar een privé-kok die wel beschikbaar is. Chefs aan huis doet het voorwerk en zal er dus voor zorgen dat de klant weet wat hij kan verwachten zodat u een duidelijk overzicht krijgt van de specifieke wensen. Wanneer alles besproken en akkoord is brengen wij u in contact met de klant waarna u vervolgens de verdere details voor het diner kunt bespreken en voorbereiden zoals u dat gewend bent.

Voor u; de privé-kok

Wanneer u aangeeft beschikbaar te zijn en de capaciteit (aantal gasten) heeft om een klus aan te nemen kunt u worden geselecteerd. Wanneer u wordt geselecteerd voorzien wij u van de nodige informatie. Wij doen voorwerk: wij zorgen ervoor dat de klant weet wat hij kan verwachten en dat u vervolgens een situatieschets/overzicht krijgt van de specifieke wensen. Wanneer alles besproken en akkoord is brengen wij u in contact met de klant waarna u vervolgens de verdere details voor het diner kunt bespreken en voorbereiden.

Wat bieden wij u

Veelgestelde vragen

Voor partnerschappen kunt u ons contacteren op [email protected], of via WhatsApp. Wij handelen liever geen partnerschappen telefonisch af, aangezien het feit dat wij papierwerk en andere documenten nodig hebben. Uiteraard kunt u altijd telefonisch contact opnemen om meer te weten te komen over het netwerk van Chefs aan huis.

Chefs aan huis hanteert diverse criteria voor het waarborgen van de kwaliteit van haar diensten. Enkele van deze criteria staan hieronder beschreven;

  • Minimaal 8 jaar ervaring
  • Een overzichtelijk C.V.
  • Professionaliteit
  • Geen strafblad
Chefs aan huis informeert u tijdens een gesprek graag meer. Geen zorgen, we bijten niet. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Over het algemeen kunnen wij binnen 24 (werk)uren reageren op uw aanbod. Soms kan dit echter wat langer duren vanwege een hogere vraag naar onze diensten. Wij streven ernaar om binnen 48 (werk)uren gereageerd te hebben op uw verzoek. U kunt altijd een WhatsAppje sturen als u de status hiervan wil opvragen.

Nope! Het is geheel kostenloos om je aan te sluiten bij het netwerk van Chefs aan huis.

Chefs aan huis opereert door heel Nederland. Wij moedigen zo veel mogelijk chefs aan om zich bij ons aan te sluiten. Het maakt niet uit waar je woont, als het, (voor nu) maar in Nederland is.

Nog onduidelijkheden? Neem contact op
arrow-up icon